“Resident Evil Village” demo tegi PlayStationi poe katki

0
46

Keskööl toimunud Resident Evili ürituse ajal rõõmustati fänne mitmesuguste uudistega, seal hulgas kuulutati välja “Resident Evil Village” ilmumisaeg, milleks on 7. mai 2021.

Lisaks arvutile, PlayStation 5-le ja Xbox Series konsoolidele ilmub “Resident Evil Village” samal päeval ka PlayStation 4 ja Xbox One’i jaoks, kinnitas Capcom.

Playstation 5 omanikke rõõmustati lisaks värske demoga PlayStation Store’is. Õnnetuseks aga tormati seda koheselt allalaadima ning PlayStation Store ei suutnud nii suurele huviliste hulgale vastu pidada. Seetõttu pidid paljud õnnetud fännid öösel lihtsalt veateate nägemisega leppima. Õnneks on Sony suutnud hommikuks serverid uuesti töökorda saada ning nüüd on fännidel võimalik minna ja “Resident Evil Village” demo allalaadida.

“Demo on hea lühike, aga mitte eriti hirmus,” kommenteeris värskelt proovitud demo õudusmängude fänn Tarmo Toomepuu, kes räägib demost ja toimunud üritusest lähemalt juba pühapäeval, 24. jaanuaril kell 20:00 toimuvas Meile Meeldib Mängida saates.

Öösel ilmunud “Resident Evil Village” demo on PS5 eksklusiiv ja seda ei ilmu sellisel kujul ühelegi teisele platvormile. Küll aga lastakse kevadel välja erinev demo ning see on saadaval kõikidel platvormidel.

Lisaks standardversioonile on tulekul ka Digital Deluxe Edition, Collector’s Edition ning neile kes ei ole eelmist mängu mänginud lastakse välja ka “Resident Evil 7: Biohazard” ja “Resident Evil Village” komplekt.

Capcom kuulutas välja ka uue mitmikmängu “Re:Verse Resident Evil”, mille “Resident Evil Village” omanikud omale tasuta saavad ning näitas uuesti Netflixi sarja “Resident Evil: Infinite Darkness” vana treilerit, kus saab näha Leon S. Kennedyt ja Claire Redfieldi koos.

Kõigele lisaks tuleb “Resident Evili” teema Ubisofti mängu “The Division 2”. Alates 2. veebruarist saavad “The Division 2” mängijad omale hankida “Resident Evili” esemeid, sealhulgas Leoni Racoon City politsei kostüümi.