“Returnali” uuendus 1.3.3 rikkus mängijate salvestused

0
87

Housemarque palub mängijatel “Returnali” mängimine lõpetada, kuni järgmise paranduseni.

PlayStation 5 uus eksklusiivmäng “Returnal” ilmus 30. aprillil 2021 ning see võeti kriitikute poolt positiivselt vastu, Metacriticus on hinne 86. Meile Meeldib Mängida arvustaja Tarmo Toomepuu oli samuti mänguga väga rahul, andes sellele maksimumpunktid. Mängimise ajal komistas ta vaid ühe kõrvalise, mängimist mitte segava tehnilise probleemi otsa, mida ta ka oma arvustuses mainib. Loe “Returnali” arvustust siit.

Pärast “Returnali” ilmumist asus Housemarque parandama mängus leidunud vigu, kuid kõik ei ole läinud sootukski nii nagu loodetud ning parandamiste käigus on tekkinud üha suuremaid ja olulisemaid, mängukogemust rikkuvaid vigu. Tekkinud probleemide parandamiste käigus jõuti kolmapäeval, 5. mail uuenduseni 1.3.3, mis mängijate salvestuse täielikult katki tegi.

Üsna varsti pärast uuenduse ilmumist tekkisid esimesed postitused Redditis ja mujal, kus mängijad kurtsid, et nad sattusid CE-100028-1 vea otsa, mis rikkus mängu salvestusfaili. Kui PS5 jõuab selle salvestusfaili automaatselt pilve üles laadida, siis tuleb oma mängule nägemist öelda. Kahjuks ei luba PS5 täna oma salvestusi ka USB-pulgale varundada, seega ainuke varukoopia teie salvestusest asub PlayStationi pilves.

Viimased uuendused 1.3.3 ja 1.3.2 on nüüd küll eemaldatud, kuid need kelle PS5 jõudis need uuendused juba alla laadida, neil palub Housemarque hetkel mängimine lõpetada, kuniks nad on probleemi lahendanud.

Redditis avaldatud info kohaselt on mõned tunnid tagasi Housemarque välja lasknud uuenduse 1.3.4, kuid ametlikku infot veel uuenduse kohta avaldatud pole.