Sel suvel on sul lõpuks võimalik oma PS5-le ruumi juurde lisada

0
419
PS5

Bloomberg kirjutab, et tulekul on süsteemiuuendus, mis lõpuks ometi avab võimaluse SSD kaartide kasutamiseks PS5 jaoks ja lukustab lahti suuremad jahutusventilaatori kiirused, et vältida konsooli ülekuumenemist.

Kui sa oled õnnelik PS5 omanik, siis tõenäoliselt mängid sa ka üsna palju ning sellisel juhul jääb mängude installeerimiseks olevast 667GB vabast ruumist sulle väheks. Näiteks Call of Duty mängude sõbrad on värskete uuenduste käigus juba avastanud, et PS5 kettaruum saab üsna kiirelt täis.

Bloombergil aga on infot, et enam ei pea kaua ootama, sest juba sel suvel on tulemas uuendus, mis lõpuks ometi avab M.2 SSD ketaste kasutamise võimaluse PlayStation 5 konsoolil. Ametlikult ei ole Sony veel endiselt heaks kiitnud ühegi kolmanda osapoole M.2 NVMe ketast. Samuti pole ametlikult ühtegi kindlat kuupäeva veel lubatud. “Nagu varem teatatud, töötame PlayStation 5 jaoks M.2 SSD salvestusruumi laiendamise võimaldamise nimel. Täpset aega pole teatatud ja detailsemat infot jagame hiljem,” ütles Sony pressiesindaja.