Sony avas Kanadas uue mängustuudio, mille juhiks on Jade Raymond

0
157
Jade Raymond

Sony Interactive Entertainment meeskonnaga liitus Jade Raymond, kes sai ülesandeks luua Montrealis Kanadas uus mängustuudio Haven Entertainment Studios, et luua täiesti uus mäng PlayStationi konsoolidele.

Jade Raymond on mänguturul juba tuntud nimi, ta on asutanud Ubisoft Toronto ja EA Motive mängustuudiod ning olnud üks loomingulisi jõude selliste tuntud mänguseeriate juures nagu “Assassin’s Creed”, “Watch Dogs” ja “Tom Clancy’s Splinter Cell”. Pärast suuremaid muudatusi EAs, otsustas Jade Raymond 2018. aasta lõpus EA Motive’st lahkuda. Järgmise aasta alguses alustas ta tööd Google’i asepresidendina ning tema ülesandeks oli aidata Google’it mängude loomisel, kuid kahjuks otsustas Google käesoleva aasta alguses videomängude loomise lõpetada ja sulges oma mängustuudiod. Nüüd on Raymond läinud appi Sonyle, et luua Montrealis asuv Haven Entertainment. Selleks on ta kokku pannud maailmatasemel meeskonna, kellel on üle kümne aasta pikkune kogemus videomängude loomisel.

“Sony Interactive Entertainment toetab ja investeerib Havenisse ning selle tulevikku,” ütles PlayStationi stuudiote juht Hermen Hulst. “Mõistame väljakutseid ja hüvesid, millega tuleb loominguliste meeskondade loomisel silmitsi seista, nagu ka Jade oma rikkaliku kogemusega paljude suurte frantsiiside juures mänguturul. Oleme kindlad ja põnevil Haveni stuudio helge tuleviku ja selle esimese, hetkel arendamisel oleva projekti osas.”

“Ma ei saaks olla rohkem põnevil selle üle, et saan pöörduda tagasi oma juurte juurde ja töötada koos andeka meeskonnaga, luues koos uut mängu,” teatas Haven Studios asutaja ja juht Jade Raymond.