Sony uues reklaamis oli PlayStation 5 tagurpidi

0
64
PS5 tagurpidi

Sony avaldas uue Playstation 5 reklaami “Inspiring Everyday”. Reklaam algab sellega, et isa paneb oma poja magama ning poeg palub isalt unejuttu. Isa mõte liigub sõjajumala Kratose ja Atreuse seiklustele ning nii hakkab ta jutustama lugu sellest, kuidas nad kõrgeimat mäetippu otsima lähevad. Kui poeg on magama jäänud, suundub isa elutuppa diivanile, et jätkata “God of War’i” mängimist PlayStation 5 konsoolil, mis on TV sektsioonis asetatud tagurpidi.

Loomulikult ei jäänud see tähelepanelikel vaatajatel märkamata, kes seda PlayStationi Twitteri postituse juures kiirelt ka kommenteerisid. Praeguseks hetkeks on Sony oma reklaami maha võtnud, kuid kasutajad jõudsid sellest loomulikult juba enne ekraanipilte teha.

See pole tegelikult Sonyl esimene kord kus nad on kogemata PlayStation 5 konsooli tagurpidi asendis näidanud. Eelmisel postitas PlayStationi stuudiote juht Twitterisse pildid oma PlayStation 5-st, mis oli samuti tagurpidi. Kui kasutajad seda märkasid ja kommenteerisid, kustutas ta kiirelt oma pildi.

Sony on oma PlayStation 5 materjalides kasutajatele selgeks teinud, et ainuõige viis PlayStation 5 horisontaalses asendis hoidmiseks on see kui kettaseade jääb alla vasakusse nurka, mitte aga paremale ülemisse nurka.

PS5