Square Enixi ürituse lühikokkuvõte

0
47

Eile toimus Square Enix Presents, kus näidati ja räägiti mängudest ning uuest kokaraamatust. Kui eilse ürituse maha magasid, siis on võimalik seda YouTube’is järelvaadata, kui sa aga seda teha ei viitsi, siis alljärgnevalt oleme sinu jaoks kokku pannud lühikokkuvõtte sellest, mida vaatajatele näidati ja räägiti.

Outriders

Uued treilerid tutvustasid Enochi koletislikku külge, paistab, et lisaks bandiitidele on sel planeedil teisigi kellega “Outridersis” madistama tuleb hakata. Näidati ka rohkem anomaalia võimeid, mida hiljem kasutama saab hakata.

Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy

Lara Croftil on 25s sünnipäev ja kuidas seda ikka paremini tähistada kui lasta välja ports VANU mänge. Täpselt nii, Square Enix toob turule “Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy”, kust leiab kolm mängu: “Tomb Raider”, “Rise of the Tomb Raider” ja “Shadow of the Tomb Raider”, koos kõikide lisadega muidugi ning kohandatud PS5 ja Xbox Series X-i jaoks.

Kui sellest väheks jääb, siis saab lara Crofti veel näha ka teistes mängudes nagu “Fortnite”, “Final Fantasy Brave Exvius: War of the Visions” ja “Tom Clancy’s Ghost Recon: Cross Point”.

Kui sellest ka veel vähe, siis saad omale osta Tomb Raideri kokaraamatu.

Just Cause Mobile

Sul on väike tüdimus peal juba “Just Cause’ist” konsoolidel ja arvutil ning oled juba pikalt soovinud seda mängida hoopis oma mobiiltelefonil? Aga palun, Square Enix tuleb so soovidele vastu ja annab välja “Just Cause Mobile” versiooni, kunagi tulevikus.

Hitman Sniper Assassins

Square Enix teab, kui “väga meile meeldivad” igasugused mobiilimängud ja seepärast “rõõmustati” meid järgmise mobiilimänguga – “Hitman Sniper Assassins”, mis tuleb mobiilsetele seadmetele juba sel aastal.

Space Invaders AR

Mobiilimängudest ja vanadest mängudest pole veel küllalt? No mis saab olla paremat kui võtame ühe vana mängu ja teeme sellest mobiilimängu, “topeltrõõm”. Square Enix toob mobiiltelefonidele meile kõigile (vanemale põlvkonnale siis) tuntud Taito klassika – “Space Invaders”. Õnneks on tegemist AR versiooniga, nii et see idee ei tundugi kõige hullem, kindlasti proovime tulevikus ära. Kui oled mängu testimises osalemisest huvitatud, siis suundu nende ametlikule lehele ja registreeri ennast ära.

Touhou Spell Bubble Side Story Pack 2 Sanae Arc

Tahaksid oma Nintendo Switchi ekraanil pallikesi alla tulistada? Aga palun – “Touhou Spell Bubble Side Story Pack 2 Sanae Arc”.

Darius Cozmic Revelation

Siinkohal tekkis juba väike masendus peale, paistab, et see üritus vist paremaks ei lähegi. Igal juhul “rõõmustab” Square Enix meid siis järgmise Taito klassikaga – “Darius Cozmic Revelation”, mis ilmub juba sel sügisel.

Bubble Bobble 4 Friends

Vaatasid kadedalt pealt kuidas PS4 ja Switchi omanikud “Bubble Bobble” mängivad ja tahtsid kangesti seda ka arvutil mängida, siis nüüd on sul see võimalus, sest mäng tuleb üsna varsti juba Steami.

Marvel’s Avengers

Räägiti veidi eelmise aasta parimast halvast mängust, nagu Tarmo Toomepuu seda mängu hellitavalt kutsub. Kas teadsid, et nüüd on mängust väljas ka PS5 ja Xbox Series X-i versioon? Kui ei, siis mine uuenda oma mäng ära ja proovi, kes teab äkki uue põlvkonna versioon pakub rohkem mängurõõmu, pärast seda kui te olete lõpuks sellest kadalipust end läbi kakelnud ja oma mängu progressi PS4 pealt PS5 peale toonud, õnneks Xbox Series X-i omanike jaoks toimib see kõik ühe nupuvajutusega.

Koos PS5 ja Xbox Series X-i versiooniga ilmus ka uus lisa “Operation: Hawkeye – Future Imperfect”, mida siis samuti näidati ning musta pantri lisa näidati meile kah, ilmub millalgi hiljem sel aastal.

Balan Wonderworld

“Sonic the Hedgehog” ja “Nights into Dreams” meeskond on sel korral valmis saanud ühe co-op seiklusega, mis ilmub juba 26. märtsil.

Life is Strange: True Colors

Kui sa oled suur “Life is Strange” mänguseeria sõber, siis on tulekul järgmine mäng, mis jutustab loo ühest tütarlapsest, kes kasutab vanema venna surmaga toimetulemiseks oma psüühilise empaatia võimeid. Ilmub see juba 9. septembril ning kui ostad omale Collectors Editioni, siis saad sellega kaasa kogu “Life is Strange” ja “Before the Storm” parendatud versioonid. Soovi korral saab neid ka eraldi osta.

Forspoken

“Forspoken” on ilmselt asi, mida enamus meist teadis seni “Project Athia” nime all. Nüüd on mäng omale korraliku nime saanud ja lubvatakse, et see ilmub juba 2022. aastal.