“Street Fighteri” fännid tahavad näha Oro peenist ja mune

0
16

Capcom tutvustas oma viimases, kevadise uuenduse videos “Street Fighter V” võitlusareenile naasvat Oro, kuid fännide jaoks oli seal üks probleem – Oro peenist ja mune polnud kordagi näha.

Ian Walker kirjutab Kotakus, et kui Capcom seda jaburdust ära ei paranda ning Oro salapäraseid, iidseid suguelundeid ekraanile tagasi ei too, siis plaanib ta seda mängu boikoteerida.

Oro ilmus võitlusareenile 1997. aastal “Street Fighter III: New Generationis” ning tegemist olevat selle mängu universumi kõige tugevama võitlejaga. Nii võimsa võitlejaga, et ta seob ühe käe oma selja taha, et võitlus aus oleks kui ta teistega võitleb. Kuid see pole ainuke asi, mis teda teistest “Street Fighteri” võitlejatest eristas. Nimelt kandis see erak lahtiseid rõivaid ning seetõttu võis võitluse käigus tihti näha tema peenist ja mune.

Street Fighter

“Street Fighter V” püüab küll jääda truuks Oro ühe käega võitlusstiilile, sundides teda teise käega oma lemmikkilpkonna turvaliselt hoidma. Kuid siin need sarnasused ka lõppevad. Nimelt on muudetud Oro klassikalist riietust ning keegi on otsustanud Orole valged aluspüksid jalga panna. Walkeri ja mitmete teiste “Street Fighteri” fännide arvates see riietumisstiil ei sobi kuidagi kokku Oro olemusega, kes oli looduslähedane ning kandis lahtist ürpi ja vööd selle peal, mitte aga kitsaid aluspükse.