Tulevikus ilmuvad Bethesda mängud ainult nendele “platvormidele, kus on olemas Game Pass”

0
44
Bethesda Xbox

Eelmisel aastal teatas Microsoft plaanist osta ZeniMax Media ja sellega koos Bethesda mängustuudiod. Sellest ajast saadik on mängijad tundnud huvi, kas tulevikus saavad Bethesda mängud olema Xboxi eksklusiivmängud või mitte. Täit selgust selles küsimuses tol korral aga ei saanudki, kuni eilse ürituseni, kus Phil Spencer lõpuks tulevikuplaane lähemalt selgitas.

Eilsel Xboxi ja Bethesda üritusel selgitas Xboxi juht Phil Spencer Microsofti seisukohta Bethesda mängude eksklusiivsuse osas. Spencer kinnitas, et kõik senised kokkulepped jäävad kehtima. Need mängud mis on teistel platvormidel, toetatakse ka edaspidi ning olemasolevad kokkulepped uute mängude osas, nagu “Deathloop” ja “GhostWire: Tokyo” jäävad samuti kehtima. Kuid tulevikus ilmuvad Bethesda mängud ainult nendele “platvormidele, kus on olemas Game Pass”, see tähendaks hetkel Xboxi konsoole, arvutit ja kõiki neid platvorme mis pakuvad ligipääsu xCloudi teenusele.

“Näen seda kogukonnas, kuulan podcaste ja kõiki küsimusi. Nii et ma proovin olla nii selge kui võimalik, sest ma usun, et nii on õige,” rääkis Spencer.

“Loomulikult ei saa ma siin istuda ja öelda teile, et iga Bethesda mäng hakkab olema eksklusiiv, sest me teame, et see pole tõsi. Seal on lepingulised kohustused, mida me järgime. Meil on mänge, mis eksisteerivad teistel platvormidel ja me toetame neid mänge neil platvormidel, kus nad asuvad.”

“Aga kui olete Xboxi kasutajad, siis asi mida ma tahan, et teaksite, on see, et me pakume teile suurepäraseid eksklusiivseid mänge platvormidele, kus on olemas Game Pass. See on meie eesmärk, sellepärast me seda teeme, see on selle partnerluse põhjaks, mida me ehitame – ja loomevõime, mida me suudame turule tuua, saab Xboxi kasutajate jaoks olema parim, mis Xboxi jaoks kunagi olnud on, kui me sellega valmis saame,” lisas Spencer.