Üle 80 tuhande inimese tahavad “Days Gone” järge

0
229

Üle 80 000 “Days Gone’i” fänni on allkirjastanud avalduse, milles nõutakse PlayStationi zombiemängu järge.

Pärast seda kui Sony teatas, et “Days Gone” omale järge ei saa, avas Kanhai Raval Change.org lehel petitsiooni, mis kutsub kõiki zombiemängu fänne petitsiooni allkirjastama, et zombiemängule järg tehtaks. Hetkel on petitsiooniga liitunud üle 82 000 fänni.

Mõni aeg tagasi süüdistas “Days Gone’i” autor ja lavastaja John Garvin mängijaid selles, et mängule järge ei tule, sest seda ei ostetud avapäeval täishinnaga.

“Kui sulle meeldib mäng, siis p**** osta see täishinnaga. Ma ei hakka sulle ütlema, kui mitu korda olen ma näinud mängijaid kommenteerimas ‘jah, sain selle soodusmüügist, sain selle PS Plusi kaudu, mida iganes’,” väjendas Garvin oma pahameelt mängijate üle, kel pole niipalju raha, et mänge täishinnaga avapäeval osta.

Kui Garvinilt uuriti, et kuidas sa tead, et tegemist on hea mänguga, kui sa pole seda veel mänginud, vastas Garvin: “Ma lihtsalt ütlen, sa ei teagi, aga ärge kurtke, kui mäng ei saa järge, kui seda väljaandmise ajal ei toetatud.”

Loomulikult ei võtnud mängijad tema ütlusi väga sõbralikult vastu, eriti võttes arvesse seda, et “Days Gone” oli väljaandmise ajal veel üpris katki ning vajas mitmeid parandusi enne kui seda üldse mängida kõlbas. Loe “Days Gone” arvustust siit: Days Gone – puff ja päev ongi läinud.

Mõni aeg hiljem püüdis “Days Gone’i” peadisainer Eric Jensen veidi siluda Garvini teravaid ütlemisi mängijate kogukonna suunas ning tänas sotsiaalmeedias kõiki fänne, et nad mängisid Bend Studio zombiemängu sõltumata sellest kui palju nad mängule kulutasid.