Uus “Fable” saab olema suurepärane, lubab Phil Spencer

0
58
Fable

2018. aastal teatas Microsoft, et tulekul on uus “Fable” mäng, mille loojaks on “Forza Horizoni” mänguseeria arendaja Playground Games. Uudis võeti tol korral veidi kõhklevalt vastu, kas häid võidusõidumänge tegev mängustuudio ikka on sobiv arendama loopõhist fantaasiamängu.

Xboxi juht Phil Spencer püüdis neid kahtlusi Dropped Frames podcastis hajutada, kinnitades, et meeskond on end ületanud ja uus “Fable” näeb lihtsalt suurepärane välja.

“Ainuke asi, mida ma hetkel Fable’i kohta tegelikult öelda saan, nähes meeskonna ja Playgroundi tulemusi ning seda kuhu nad on mängu loomisel omale lati seadnud… Ma arvan, et seda oli näha Forza Horizon 5 esitluses, mis neil oli – ma arvan, et inimesed peaksid usaldama seda, et Gavin ja meeskond keskenduvad samal tasemel millegi hämmastava tegemisele mänguga, mis on väga oluline paljude Xboxi fännide jaoks. Me ei jõua ära oodata, millal me saame teile rohkem näidata, kuid meeskond lihtsalt hämmastav,” rääkis Spencer.

Playground Games mängustuudios on hetkel kaks meeskond, üks tegeleb “Forza Horizon 5” ja teine uue “Fable” mängu kallal.