“Warzone’is” on mängukeelu saanud üle 500 000 mängija

0
72
Call of Duty: Warzone

“Call of Duty: Warzone’i” arendaja Raven Software tegeles nädalavahetusel taaskord petturite eemaldamisega mängust ja nüüd on mängukeelu saanud mängijate arv tõusnud üle 500 000.

Petturid videomängudes pole midagi uut, kuid “Warzone’i” arendaja Raven Software on nendega kohe korralikult hädas, pidades nendega võitlust mängu ilmumisest saadik. Nädalavahetusel said mängukeelu järgmised 30 000 petturit, mis kasvatas petturite koguarvu, kes on “Warzone’i” mängukeelu saanud, nüüdseks üle 500 000.

Kuigi mängustuudio püüab endast teha kõik, et ebaausate mängijate hulka vähendada, nad on loonud selle jaoks loonud isegi eraldi meeskonna, siis nende jõupingutused petturitega võitlemisel tundub vahepeal nagu Don Quixote tuuleveskitega võitlemine. Pahatihti teevad petturid uue konto ja tulevad tagasi, lisaks on palju neid kes meeskonnal märkamata jäävad.

Raven Software kinnitas, et lisaks kasutajakonto kaotamisele võivad korduvalt vahele jäänud petturid leida nüüd end ka olukorrast kus nende riistvara on samuti lukustatud.