“Watch Dogs: Legion” on kuni järgmise nädalani tasuta mängimiseks

0
118
Watch Dogs: Legion

Kui sa veel ei ole “Watch Dogs: Legioni” mänginud ning ei oska otsustada, kas muretseda omale see mäng või mitte, siis nüüd on sul võimalik seda tasuta proovida.

Ubisoft teatas, et alates tänasest, 25. märtsist kuni 29, märtsini saab kõikidel platvormidel “Watch Dogs: Legioni” tasuta mängida.

Proovida saab kõiki avatud maailmas leiduvaid tegevusi, kuid avastada lubatakse sul ainult poolt mängumaailmast ning mängulugu saab nautida kuni Skye Larseni missioonini.

Kui mäng meeldima hakkab ja plaanid selle omale osta, hetkel saab “Watch Dogs: Legioni” tavapärasest soodsama hinnaga, siis kogu sinu progress mängus jääb alles ning saad mänguga jätkata täpselt sealt kus see sul tasuta mängupäevade ajal pooleli jäi.

Mängu tegevus toimub lähituleviku Londonis, kus tehnoloogia areng on olnud märkimisväärne ning tänu automatiseeritud töökohtadele ja tehisintellektile (AI) on Suurbritannia majandus küll paremas seisus, kuid paljud inimesed on selle arengu käigus oma töö kaotanud. Inglise nael on asendatud krüptorahaga, AR- ja VR-süsteemid, droonid ja iseliikuvad elektriautod on tänavapildis tavapärane nähtus ning kasutusel on varasematest mängudest tuttav Blume’i loodud süsteem ctOS. Loe arvustust edasi siit…