“Marvel’s Wolverine” lubab täiskasvanulikumat meelelahutust

0
38

9. septembril toimus PlayStation Showcase 2021, mille ajal kuulutati välja uus mäng “Marvel’s Wolverine”. Kuna mängu arendajaks on Insomniac Games ja loovjuhiks Brian Horton, kes oli ka “Spider-Man: Miles Morales” loovjuhiks, siis tekkisid mängijatel kohe mitmeid küsimusi, kui pika mänguga tegemist ja kui tõsine see tulevat. Mitmed mängijad kartsid, et äkki on tegemist “Spider-Man: Miles Morales” suuruses mänguga.

Sarnased küsimused tekkisid ka Tarmo Toomepuul Meile Meeldib Mängida 12. septembri saates. “Wolverine peab kindlasti olema verine mäng,” arvas Toomepuu. “Aga Insomniac pole kunagi teinud ühtegi verist mängu… Et mängitavust nad kindlasti oskavad aga kas nad ka Wolverine’i enda õigesti teevad?”

Brian Horton kinnitas Twitteri vahendusel kõigile, et muretsemiseks pole põhjust. Tegemist saab olema korraliku suurusega mänguga, mis pakub täiskasvanulikumat meelelahutust.

Horton muidugi ei täpsusta, mida see täpsemalt tähendab, kuid nagu Toomepuu märkis, siis on raske ettekujutada Wolverine’i lastele. Nii ei jää meil muud üle kui oodata ja loota, et Insomniac Games suudab luua ka tõsisemat laadi meelelahutust, mis mõeldud täiskasvanutele.