Xbox Game Passil on 18 miljonit tellijat

0
21
Xbox Game Pass
Pilt: Microsoft

Microsofti tellimisteenus Xbox Game Pass, mis pakub kasutajatele kindla kuutasu eest ligipääsu mängudele, on meelitanud uusi kasutajaid juurde.

Eelmise aasta septembris teatas Microsoft, et Xbox Game Passi tellib 15 miljonit inimest, nüüd on see number aga veelgi kasvanud, sest uute andmete järgi “videomängude Netflixi” teenusel nüüd juba 18 miljonit tellijat.

Microsoft usub, et sellistel teenustel on tulevikus mängida tähtis roll videomängude turul ning püüab pakkuda kasutajatele parimat saadaolevat sisu, seda regulaarselt täiendades.

Xbox Game Passi sisaldab nüüd ka EA Play teenust (arvutile tuleb hiljem) ning tellijatele pakutakse ka muid boonuseid, nagu tasuta Disney+ üheks kuuks.

Lisaks pakub Microsoft Xbox Live Goldi omanikele võimalust oma Xbox Live Gold muuta tasuta Xbox Game Pass Ultimate’iks.

Lisaks teatas Microsofti juht Satya Nadella oma aktsionäridele tehtud avalduses, et Xbox Live teenusel on nüüd üle 100 miljoni aktiivse kasutaja kuus. Xbox Series X/S konsoolide müügile tulek on samuti üks edukamaid Microsofti ajaloos, müües esimesel müügikuul rohkem konsoole kui kunagi varem.

Kahjuks aga ei suuda Microsoft taaskord toime tulla suure nõudlusega uue põlvkonna konsoolide järele ja seetõttu ootavad endiselt paljud eeltellijad oma Xbox Series X-i ning arvatakse, et enne aprilli ei pruugi Xbox Series X-i müügilettidele . Tänu paremale ettevalmistusele, tagades paremat saadavust PS5 konsoolile on Sony suutnud taaskord müüa kolm korda rohkem uue põlvkonna konsoole.