“Battlefield 2042” ostjad nõuavad raha tagasi

0
90
Battlefield 2042

“Battlefield 2042” mängijad on alustanud petitsiooniga, milles süüdistatakse Electronic Arts’i “valereklaamis” ja katkise, “mängitamatu” mängu avaldamises ning nõutakse raha tagasi.

EA ja DICE’i, mõned kuud tagasi ilmunud, tulistamismängul “Battlefield 2042” ei ole läinud just kõige paremini. Steamis on see mäng saanud kõigi aegade kõige viletsamad hinded. “Battlefield 2042” on vaevanud algusest peale mitmesugused probleemid ning DICE on nende parandamisega nii ametis, et senised plaanid mänguga on edasi lükatud. Viimase kvartaliaruande ajal oli EA sunnitud aktsionäridele tunnistama, et “Battlefield 2042” ei vastanud ootustele.

Nüüd on aga mängus pettunud fännidel lõplikult kõrini saanud ning nad on alustanud Change.org keskkonnas petitsiooniga, et nõuda mängu eest raha tagasi kõikidel platvormidel. Artikli kirjutamise hetkel on petitsiooniga liitunud juba üle 59 000 inimese.

Petitsioonis seisab, et EA avaldatud “Battlefield 2042” on naeruvääristanud kõiki kliente, kes selle mängu EA valereklaami tõttu täishinnaga ostsid. EA-d süüdistatakse katkise, mängitamatu mängu avaldamises ja selles, et nad ei ole oma lubadustest kinni pidanud. Tegemist on nii katkise mänguga, et isegi Steam võimaldab kõigil “Battlefield 2042” ostjatel raha tagasi saada. Petitsiooni autorid aga tahavad, et raha makstakse tagasi sõltumata sellest kust või millisel platvormil sa mängu ostnud oled.

Petitsiooni koostajad lubavad, et kui see kogub üle 50 000 allkirja (mis käesoleva artikli kirjutamise ajaks on ületatud juba), siis alustatakse grupihagiga EA vastu, juhul kui EA ei tule mängijate nõudmistele vastu ja ei maksa raha tagasi neile katkise mängu eest.