“Cyberbang 2069” on visuaalne novell, mis põhineb “Cyberpunk 2077” mängul

0
152

“Cyberbang 2069” on visuaalne novell, mis põhineb CD Projekt Redi mängul “Cyberpunk 2077”, laiendades selle romantilisi suhteid. Jah, see tähendab, et tee saate nüüd Keanu Reevesiga kohtingule minna ja…

Mäng on tasuta saadaval cyberbang2069.itch.io veebilehel ja selle arendajaks on Triple Thirst. Valida saab kahe versiooni vahel – “SFW” ja “EXPLICIT”. Esimest võib turvaliselt mängida ka avalikus kohas, kuid teine versioon on sobiv alates 18. eluaastast.

Cyberbang 2069

Tegemist on mitteametliku fänniprojektiga, mille loomiseks ja avaldamiseks on CD Projekt Red oma loa andnud. Kui CD Projekt Red on muidu varem selgesõnaliselt öelnud, et “Cyberpunk 2077” põhjal pole lubatud videomänge luua ning keelas ära ka “Cyberpunk 2077” mod’id, mis võimaldasid Keanu Reevesi tegelase Johnny Silverhandiga seksida, siis “Cyberbang 2069” on neilt ametliku heakskiidu saanud.

Triple Thirst arendaja ütle TheGamerile, et kuna Keanu Reevesi tõttu on tema tegelaskujuga probleeme olnud, siis täpsustasid nad selle CD Projekt Redilt e-posti teel üle ja said vastuse, et “tehke”.

“Cyberbang 2069” eesmärgiks on laiendada “Cyberpunk 2077” piiratud romantikavõimalusi ja pakkuda süžeeliine ka teistele, vähem olulisematele tegelastele.

“Ma olin sisuliselt kurb, sest ma ei saanud ‘Cyberpunk 2077-s’ Goroga kohtingul käia,” ütles mängu kunstnik Nara. “Naissoost V-na oli mul ainult üks valik. River on okei, aga üks tegelane romantikaks? See on lihtsalt kurb.”

Originaalmängus olnud tegelaste mitmekesisus on olemas ka “Cyberbang 2069-s”. Sa võid olla naine, mees või transsooline ning valida võid erinevate nahatoonide vahel, et inimesed saaksid tõesti tunda, see on nende oma V, nende kogemus.

“Tahame pakkuda kogemust, mida mängus ei olnud,” lisas Triple Thirst.


Vaata ka küberkohtingumängu “Cyber Crush 2069”