“Fallout 5” mainimine tekitas suuremat huvi kui “Starfieldi” mäng

0
45

IGN-ile antud intervjuu ajal rääkis Todd Howard “Starfieldist”, kuid mainis selle ajal ka “Fallout 5”, mis tekitas inimestes palju suuremat huvi kui “Starfield”.

Howard rääkis IGN ajakirjanikule Ryan McCaffreyle, et “Starfieldi” põhilugu on umbes 30-40 tundi pikk, mis on märksa pikem kui varasemad Bethesda mängud. Lisaks rahustas ta mängijaid, et kuigi mängus on üle 1000 planeedi, siis mängijaid ei sunnita neid kõiki läbi käima, et kogemuspunkte või paremat varustust grindida.

Seejärel jõudis aga jutt “Fallouti” mänguseeriani ning Howad kinnitas, et järgmiseks mänguks mida Bethesda tegema hakkab on “Fallout 5”. Siinkohal ei maksa muidugi väga elevusse sattuda, sest “Fallout 5” hakatakse tegema alles pärast “Elder Scrolls 6”. Seetõttu kõige varasem aeg millal uut “Fallouti” oodata võib on alles 2027, aga isegi see on väga optimistlik pakkumine.

“Soovin, et meie mängud tuleksid kiiremini välja, ma tõesti tahan seda, anname endast parima, kuid me soovime, et need oleksid kõigi jaoks nii head kui võimalik,” vabandas Howard mängude pikkade ootaaegade osas.