Fännid pakuvad “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäeva eest peenisepilte

0
41
God of War Thor

Sügis läheneb peadpööritava kiirusega, aga mida pole on “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäev ja see on fännid rahutuks teinud. Osa neist on aga lausa nii meeleheitele viidud, et saadavad mängu arendajatele oma peenisepilte vastutasuks “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäeva eest.

Loomulikult pole Santa Monica töötajad nõus ka peenisepiltide eest ilmumiskuupäeva avaldama. Estelle Tigani kirjutab Twitteris: “Saates mulle peenisepilte, küsides God of War Ragnaroki ilmumiskuupäeva, ei pane mind ilmumiskuupäeva avaldama. Inimestele, kes seda teevad, kas see on millalgi teie jaoks töötanud?!”

Sõna võttis ka Cory Barlog, kes vabandas Tigani ees, et too midagi sellist oma postkastis nägema on pidanud ning kirjutas fännidele, et need ei saadaks oma peenisepilte mitte kellelegi selles meeskonnas või üldse kellelegi mängutööstuses. “Kurat näidake veidi austust üles,” lisas Barlog.

Kui te ei ole oma peenisepilte veel Tiganile või kellelegi teisele Santa Monica mängustuudios saatnud, aga plaanisite, lootuses vastutasuks “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäeva teada saada, siis Tigani ja Barlog paluvad sul seda mitte teha. Mõlemad kinnitavad, et peenisepiltide saatmine ei tööta ning nad ei avalda ilmumiskuupäeva enne kui nad selleks valmis on.

Arusaadavalt on fännid meeleheitel, sest liikvel on erinevad kuulujutud, mis külvavad aina suuremat segadust ja tekitavad fännides frustratsiooni, kuid kusagil jookseb siiski teatud piir. Barlog palub fännidel veidi kannatust varuda, kinnitades, et mäng ilmub kindlasti sel aastal.