“Halo Infinite” koosmängu võimalust ei tule niipea

0
60
Halo Infinite

“Halo Infinite’i” arendaja 343 Industries vabandab, et nad vajavad rohkem aega Forge’i ja koosmängu funktsiooni kallal töötamiseks.

Kui “Halo Infinite’i” pärast aastast edasi lükkamist lõpuks 2020. aasta detsembris ilmus, puudusid sealt endiselt koosmängimise ja Forge’i funktsioonid. 343 Industries lubas need lisada hiljem, koosmängimise võimalus pidi lisanduma mais. Nüüd aga selgub, et ka mais ei ole võimalik koos sõpradega “Halo Infinite’i” kampaaniat mängida, sest arendaja vajab taaskord lisaaega selle arendamisel.

“Reaalsus on see, et kvaliteetse täisfunktsionaalse 4-mängijaga koostöömängu kogemuse pakkumine Halo Infinite’i tohutus laiaulatuslikus maailmas vajab rohkem aega,” kirjutas 343 Industries.

“Samuti on eesmärgiks pakkuda suurepärast kahe mängijaga jagatud ekraani koostöökogemust kõikidel Xboxi konsoolidel, alates Xbox One’i originaalist kuni Xbox Series X-ni.” Selle lisamine aga olevat suur väljakutse arendajale, mistõttu vajavad nad koostöömängu funktsiooni lisamiseks rohkem aega.

Millal koosmängimise võimalus tuleb, sellele ei osanud 343 Industries vastata, kuid kinnitab, et nad püüavad selle siiski lisada teise hooaja jooksul.