Jeff Ross ütles, et “Days Gone” oli Sony silmis üks suur pettumus

0
76

“Kohalik stuudio juhtkond pani meid alati tundma nagu see oleks olnud suur pettumus,” kirjutas Jeff Ross Twitteris.

Eelmise aasta alguses teatati, et Bend Studio loodud “Days Gone” omale järge ei saa. Mängustuudio üks juhtidest, John Garvin (kes on tänaseks Bend Studiost lahkunud erimeelsuste tõttu) süüdistas selles “odavaid” mängureid, kes ei raatsi nende mängu kohe ilmumispäeval täishinnaga osta ja ootavad soodushinda. Selline avaldus vallandas sotsiaalmeedias korraliku pahameeletormi.

Sel nädalal teatas “Ghost of Tsushima” arendaja Sucker Punch, et nende mäng on tänaseks ametlikult müünud üle 8 miljoni koopia. See teade aga ärritas Jeff Rossi (kes on samuti vahepeal Bend Studiost lahkunud), kes ei suutnud end enam tagasi hoida ja tuli omapoolsete süüdistustega lagedale. Erinevalt Garvinist otsustas Ross mängijate asemel süüdistada hoopis Sony.

“Ajal kui ma Sonyst lahkusin, oli Days Gone väljas olnud juba poolteist aastat (ja üks kuu) ning selleks ajaks oli müüdud üle 8 miljoni koopia. Sellest ajast saadik on mängu rohkem müüdud, lisaks Steamis miljon+. Kohalik stuudio juhtkond pani meid alati tundma nagu see oleks olnud suur pettumus,” kirjutas Ross.