Kauaoodatud “The Wolf Among Us 2” sai uue korraliku treileri

0
60

TellTale Gamesi kauaoodatud “The Wolf Among Us 2” sai lõpuks uue korraliku treileri. Esialgsete plaanide kohaselt peaks mäng valmis saama 2023. aastaks.

Bill Willinghami “Fablesi” koomiksitel põhinev mäng “The Wolf Among Us” ilmus 2013. aastal ning see sai kiirelt paljude mängijate suureks lemmikuks. Loomulikult asuti koheselt ka järge ootama, kuid kauaoodatud uudised selle kohta saabusid alles 2017. aastal. Kahjuks pidi aga TellTale Games juba järgmisel aastal oma uksed sulgema, sest investorid keeldusid raha juurde andmast, kuna nad polnud rahul sellega, kuidas ettevõtte juhtkond raha raiskas. Õnneks otsustas LCG Entertainment aasta hiljem TellTalesi ja mõned talle kuuluvad litsentsid ära osta ning ettevõte alustas uuesti tööd, seekord juba uute inimeste juhtimisel. Game Awards 2019 ajal tuldi välja teadeandega, et ettevõte tegeleb “The Wolf Among Us 2” arendamisega.

Tänaseks on “The Wolf Among Us 2” esmasest väljakuulutamisest möödunud umbes viis aastat ja lõpuks ometi näidati meile uut treilerit ja lubati, et enam ei pea kaua ootama – mäng ilmuvat järgmisel aastal.

“The Wolf Among Us 2” lugu jätkub kuus kuud pärast esimese mängu lõppu, kus peategelane Bigby Wolf püüab, pärast Fabletowni šerifi ametist lahkumist, kohaneda uue eluga. Kahjuks on linnakeses uued probleemid esile kerkimas ja nii astub Bigby vastu uutele seiklustele.