Konami teenis Castlevania NFT oksjoniga 142 000 eurot

0
42
Castlevania NFT

Konami esimene NFT oksjon, kus müüdi Castlevania NFT’sid, teenis ettevõttele väidetavalt 142 000 eurot.

Konami Memorial NFT Collection’i, mis tähistas Castlevania 35. aastapäeva, müük toimus eelmisel nädalal OpenSea oksjonikeskkonnas, kus piltide, videoklippide ja muusikalugude eest sai maksta Ethereumi krüptorahas.

VGC kirjutab, et maha müüdi kõik 14 NFT’d ning kõige kallimaks pildiks oli frantsiisi esimesest osast pärit Dracula lossi kaart, mille eest maksti 23 278 eurot. Kolmeminutilise video, mis sisaldas lõike erinevatest Castlevania mängudest, eest maksti 15 350 eurot. Circle of the Moon pildid maksid 14 911 eurot.

Kõik müüdud NFT’d sisaldavad väidetavalt veel eraldi “avatavat sisu”, mille saab avada ja avaldada ainult NFT omanik.

Iga Konami NFT müügi pealt, kui neid tulevikus edasi müüakse, teenib ettevõte 10% autoritasu.

NFT’de kasutamisele on mõelnud ka teised suuremad mängustuudiod.

Ubisoft võttis NFT’d kasutusele eelmisel aastal, mis sai tõsise mängijate pahameele osaliseks. NFT’de kasutamise vastu olid ka ettevõtte töötajad, kuid hoolimata sellest on juhtkond otsustanud NFT’de kasutamisega jätkata.

Square Enixi president Yosuke Matsuda teatas samuti hiljuti NFT’de plaanidest, kuid tema sõnavõtt sai väga suure kriitika osaliseks, sest mängijad on NFT’de vastu.

Segal on samuti omad plaanid NFT’dega, kuigi eelnevalt tunnistas Sega tegevjuht Haruki Satomi, et ettevõte peab hoolikalt kaaluma ja hindama, mida kasutajad aktsepteerivad ja mida mitte.