Kuulujutt: PS5 Pro ilmub järgmisel aastal

0
136
PS5 DualSense Astrobot

Kuulujuttude kohaselt võib PS5 Pro konsool müügile tulla 2023. aasta lõpus ning selle võimsus on umbes kaks kroda suurem kui PlayStation 5-l.

RedGamingTech väidab, et PS5 Pro on töös ning selle ilmumisajaks on planeeritud 2023. aasta lõpp või 2024. aasta algus. See ajaaken sobib ka eelmise põlvkonna PS4 ja PS4 Pro kolmeaastase vahega. Kuid seoses sellega, et endiselt on tootmisahelas kitsaskohti, mis tootmist mõjutavad, siis võib PS5 Pro ilmumine edasi lükkuda 2024. aastasse.

Paljude jaoks võib tunduda veider, et ajal mil PS5 konsooli pole paljudes riikides endiselt veel vabalt poelettidelt saada, plaanib Sony juba järgmise konsooli turule toomist. Kuid tegelikult pole siin veidrat midagi, sest konsoolide arendamine jätkub omas tempos, sõltumata probleemidest maailmas. Sony on aastaid töötanud järgmise konsooli kallal ning soovides püsida konkurentsis, püüavad nad sobival võimalusel uue, parema konsooliga turule tulla. Loomulikult võivad neid plaane erinevad probleemid tootmisahelas mõjutada.

RedGamingTech’i andmetel olevat PS5 Pro umbes kaks korda võimsam kui PS5, pakub parendatud kiirte jälgimise tehnoloogiat, täiustatud rekonstrueerimis- ja renderdustehnikaid ja parimat PSVR 2 kogemust.