Mario näitas Twitteris keskmist näppu ja Rockstar Games lubas järgmisel nädalal näidata “GTA 6”

0
87
Mario

Nintendo of America kontol, mille ehtsust Twitter kinnitas, näitas Mario keskmist näppu. Hoolimata sinisest märgist nime juures, mis peaks konto ehtsust tõestama, on tegemist siiski libakontoga, kasutajanimega @nintendoofus.

Kui sa just viimased nädalad päris kivi all pole elanud, siis ilmselt oled kursis juba sellega, et Elon Musk ostis Twitteri ära. Sellele järgnes Twitteris massiline vallandamine ning mitmed suuremad reklaamiostjad on otsustanud oma reklaamirahad Twitterist ära viia.

Kuid see pole kaugeltki veel mitte kõik. Nimelt on võimalik nüüd kõigil, kel üleliigsed 8 dollarit kuus olemas on, saada oma nime taha sinine, konto autentsust tõendav märgike. Musk loodab selle liigutusega kasvatada Twitteri tulusid niipalju, et sinise märgi müügist saadud tulud moodustaksid vähemalt poole Twitteri sissetulekutest.

See otsus on aga vallandanud Twitteris tõsisemat sorti kaose, sest nüüd saavad oma konto juurde sinise märgi kõik kes 8 dollarit maksavad. Trollid ja petturid on seda võimalust aga rõõmuga kasutama rutanud ning nüüd võib sotsiaalmeedias kohata mitmesuguseid libakontosid, mis on Twitteri poolt ehtsateks tunnistatud.

Ühe sellise libakonto ohvriks langesid ka Nintendo ja Nintendo fännid. Üks kasutaja tegi omale @nintendoofus nimelise kasutaja, mille nimeks pani Nintendo of America ning ostis sellele kontole 8 dollari eest konto ehtsust tõendava sinise märgi. Järgmiseks postitas ta sotsiaalmeediasse pildi Mariost, kes näitas keskmist sõrme.

Nintendo nõudmisel on käesolevaks hetkeks konto nüüd küll ajutiselt suletud, kuid enne seda jõudsid seda näha ja jagada paljud Nintendo fännid.

Kuid Nintendo pole ainuke mängudega seotud ettevõte, kes Twitteri uue sinise linnukese süsteemi ohvriks on langenud. Näiteks Twitteri poolt ehtsaks tunnistatud Rockstar Games konto lubas järgmisel nädalal ametlikult näidata “Grand Theft Auto VI”.

Twitteri sinise linnukesega Valve konto aga teatas uuest konkureerivast platvormist nimega “Richocet: Neon Prime”.

Sinise linnukesega Twitchi libakonto lubab aga alates detsembrist oma partneritele ja teistele paremaid teenimisprotsente. See konto on endiselt aktiivne, sest see vastab kõigile uutele Twitteri reeglitele.

Puutumata pole jäänud ka Elon Musk ise, ka temanimelisi oli vahepeal Twitteris omajagu, kuid need on nüüdseks kas ümbernimetatud või on lausa kinni pandud.

Kui peaksid märkama veel mõnda mängudega seotud “ehtsat” libakontot Twitteris, siis tule anna meile ja teistelegi märku Meile Meeldib Mängida discordis.