Meile Meeldib Mängida #158 Xbox teeb midagi, mida PlayStation ei tee

0
68

Ainult täna, Meile Meeldib Mängida saates saate teada mida teeb Xbox, mida PlayStation ei tee ning mis teema selle Kojimaga siis nüüd on.

Taaskord on kinnitust saanud tõsiasi, et mängijad armastavad mikrotehinguid ja grindimist. Kuid kas nad armastaksid ka uue põlvkonna krüptokonsooli, mis pakub 8K resolutsiooni ja 120 kaadrit sekundis? Lisaks räägime mängudest, millest me napilt pääsesime ning neist millest me ei pääsenud, aga mille võiks samuti tegemata jätta. Õnneks on meil teile pakkuda ka mänge, mida me rohkemal või vähemal määral armastame.

NB! Otsesaate kuulajad/vaatajad teenivad omale ka lojaalsuspunkte, mida saab auhindade vastu vahetada.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele. Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreonis: https://www.patreon.com/meilemeeldibmangida