Meile Meeldib Mängida #159 Uue Assassin’s Creedi tegevus toimub Eestis

0
85

“Usaldusväärsed allikad” kinnitavad, et uue Assassin’s Creedi tegevus toimub Eestis, Liivimaa sõja ajal. Ühtlasi tuletame oma vaatajatele/kuulajatele meelde, et ärge vaadake päikest, sama soovitus kehtib ka videomängudes. Lisaks räägime ägedast äriideest millega Fall Guys arendaja lagedale tuli, mis aga kahjuks mängijatele eriti ei meeldinud, Playstationi uuest lojaalsusprogrammist, populaarsetest videomängudest, uutest mängudest, mis tulekul ja paljust muust põnevast. Kõigele lisaks loosime otsesaates nänni välja, nii et võta külmkapist külm jook ligi ja tule saadet vaatama/kuulama.

NB! Otsesaate kuulajad/vaatajad teenivad omale ka lojaalsuspunkte, mida saab auhindade vastu vahetada.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele. Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreonis: https://www.patreon.com/meilemeeldibmangida