Meile Meeldib Mängida #166 Omar mängib kassiga ja Erik vallutab maailma

0
66

Head kooliaasta algust kõigile!

Koos uue kooliaastaga ilmus poelettidele “The Last of Us Part 1” uusversioon PS5 jaoks ning käesoleva saate jooksul loosimegi ühele õnnelikule selle mängu välja.

Saates veel: Räägime kuidas Sonyle meeldib ämbrit kolistada. Arutleme mängude muutumise üle ajas, kas see on hea või halb. Heidame pilgu uutele pihukonsoolidele ja suurele ostmistuhinale mänguturul. Omar otsustas lõpuks kassiga mängida ning Erik läks maailma vallutama. Tarmo teeb meil aga lihtsalt väikest eelsoojendust, et palli hiljem ikka korvi ära saaks.

NB! Otsesaate kuulajad/vaatajad teenivad omale ka lojaalsuspunkte, mida saab auhindade vastu vahetada.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele. Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreonis: https://www.patreon.com/meilemeeldibmangida