“Overwatch 2” nõuab mängimiseks sinu telefoninumbrit

0
102
Overwatch 2

Blizzard teatas uutest viisidest kuidas “Overwatch 2-s” võidelda “halbade mängijatega” ning selleks on vaja salvestada sinu häälvestlusi ja sinu telefoninumbrit.

“Overwatch 2” saab päris palju muudatusi, mõned suuremad, mõned väiksemad, mõni neist kindlasti teretulnud aga on ka muudatusi, millega mängijad ei pruugi rahul olla.

Muudatusi tehakse ka võitluses petturite või teiste pahatahtlike mängijatega võitlemisel ning selle jaoks nõutakse mängijatelt oma telefoninumbri sisestamist ja nõusolekut häälvestluste salvestamiseks.



Kui soovid “Overwatch 2” arvutis või konsoolidel mängida, siis pead oma Battle.net kontole lisama telefoninumbri, et Blizzard saaks kontrollida konto omandiõigust. Ühte numbrit saab kasutada ainult ühe konto juures, seega kui teie lapsed (Overwatch 2 vanusepiirang on alates 12. eluaastast) soovivad samuti “Overwatch 2” mängida, peate ka neile telefoninumbrid hankima. Siinkohal Blizzard lisab, et kõnekaarte ja VOIP-i kasutada ei saa. Kuidas nad Euroopas peaksid suutma tuvastada kas sa kasutad kõnekaarti või oled lepinguline klient, jääb esialgu arusaamatuks.

Nende uute tingimuste rakendamisega tahab Blizzard takistada mängukeelu saanud mänguritel uut kontot tegemast ja pakkuda kaitset juhtumiteks, mil keegi on teie konto kaaperdanud.

Lisaks telefoninumbrile tahab Blizzard mängijatelt heli transkriptsioone, mis võimaldab neil koguda ajutist häälvestluse salvestust ja tuvastada mängija öeldut. Seda analüüsitakse Blizzardi tööriistadega, et tuvastada “ebasobivat käitumist”. Blizzard lubab, et häälvestlusi ei salvestata pikaajaliselt.

Kuidas “Overwatchi” kogukond uutele muudatustele reageerib, saab näha juba üsna varsti, sest alates 4. oktoobrist saab hakata mängima “Overwatch 2” “varajast versiooni”.