“Overwatch 2” serveritele tehakse massilist DDoS-i rünnakut

0
90
Overwatch 2

Blizzard teatas, et “Overwatch 2” serveritele tehakse massilist DDoS-i rünnakut, mistõttu ei pääse inimesed mängu mängima.

Kauaoodatud “Overwatch 2” on nüüd küll väljas, kuid paljud mängijad kurdavad, et neil ei õnnestu seda mängida. Põhjusi selleks võib olla mitmeid, alates sellest, et inimesed ei saa oma Battle.net kasutajat ära kinnitatud kuni selleni välja et serverid on ülekoormatud ja järjekorrad pikad.

Mängijad raporteerisid eile õhtul mitmetest serverivigadest ja pikkadest järjekordadest, mõned on isegi näinud üle 40 000 mängijaga järjekordi. Loomulikult on kasutajad selle peale kurjaks saanud ning Blizzardi aadressil lastakse sotsiaalmeedias lagedale mitmesuguseid vandesõnu.

Blizzardi juht Mike Ybarra kinnitas eile õhtul Twitteris, et meeskond on probleemidest teadlik ning nad tegelevad probleemide lahendamisega. Ühtlasi tänab ta mängijaid suure huvi eest mängu vastu. Paistab, et taaskord pole mängustuudio arvestanud suure kasutajate hulgaga, kes kõik soovivad avapäeval mängu proovida.

Mõni aeg hiljem lisas Ybarra, et lisaks tavapärastele hädadele on “Overwatch 2” serverid sattunud nüüd ka DDoS rünnaku alla. Ybarra ei täpsustanud muidugi kas tegemist on kasutajate poolt “kogemata” tekitatud rünnakuga, kus sajad tuhanded mängijad proovivad ikka ja jälle serveritega ühendust saada – tunnistan ausalt üles, ma olin eile õhtul üks sellistest kasutajatest – või on tegemist kolmandate osapooltega, kes on Blizzardi peale kuri tänu uuele ärimudelile ja süsteemile “Overwatch 2-s” või on pahased, et nad mängu ei saanud.

Igal juhul rünnakud jätkuvad ka täna hommikul, kinnitas hommikul Aaron Keller, kes lisas, et meeskond jätkab tööd, et “Overwtch 2” mängijatele kättesaadavaks teha. Keller lubas mängijaid meeskonna edusammudega kursis hoida.

Hetkel paistab aga, et ründav punane meeskond on endiselt eduseisus ning sinisel kaitsjate meeskonnal on tõsiseid probleeme, sest “Overwatch 2” serverid on jätkuvalt maas.