Parima mängu tiitli sai omale… Bill Clinton?

0
37
Game Awards 2023

Eile öösel toimunud Game Awards 2023 ürituse tipphetkeks oli Bill Clinton, kellest sai, Geoff Keighley korraldatud mänguüritusega seoses, enim mainitud isik sotsiaalmeedias.

Mingil veidral põhjusel otsustas Geoff Keighley sel aastal Euroopat ignoreerida ja korraldas oma Game Awardsi ürituse eurooplaste jaoks öösel. Ilmselt oli sooviks sättida üritus paremale ajale ameeriklaste jaoks, sest kohale oli kutsutud mitmesuguseid kuulsusi siit ja sealt.

Seetõttu jäi üritus kindlasti paljude eestlaste jaoks nägemata, aga õnneks on seda võimalik järelvaadata Game Awardsi YouTube’i kanalilt. Seda juhul kui te viitsite kogu üritust üldse vaadata, sest siinkohal pean ma teid ette ära hoiatama, et see oli ülimalt aeglane ja üsna igav. Koos eelüritusega kestis Game Awards 2023 kokku üle 3 tunni ning kogu ürituse tipphetkeks oli aasta mängu väljakuulutamine ja seejärel Bill Clintoni tänamine. Bill Clinton? Jah, Bill Clinton. Nimelt üritas end koos “Elden Ringi” meeskonnaga lavale sokutada ka üks noormees, kes siis hiljem Bill Clintonit tänas. Seetõttu ei tasu teil imestada kui te hommikul silmi avades Game Awardsi võitjaid otsides hoopis Bill Clintoni otsa komistasite.

Ära tasub ehk mainida ka esimese Steam Decki võitja, kelleks oli Milf Hunter. Steami lehel olnud Game Awardsi ülekanne töötas nii üle kivide ja kändude, oleks võinud parem olla, aga ilmselt ei osanud nad ette arvata, et nende ülekannet tuleb Steami vaatama üle 200 000 inimese (või roboti?).

Need kes arusaadavatel põhjustel 3 ja pool tundi oma ajast raisata ei taha, siis nende jaoks olema kokku pannud väikese kokkuvõtte, kust saate otse klikkida teid huvitavatele teemadele.

EELÜRITUS

GAME AWARDS 2023 PEAÜRITUS

Kogu võitjate nimekirja saab näha Game Awardsi veebilehelt.