PlayStation Plus Extral ja Premiumil on nüüd seitsmepäevane tasuta prooviperiood

0
43
PlayStation Plus

Sony pakub PlayStation Plus Extra või Premiumi tellijatele võimalust nende teenust seitse päeva tasuta poovida, kui teile pakutav teenus ei peaks meeldima, siis saate oma tellimuse seitsme päeva jooksul tühistada.

Mõni aeg tagasi tegi Sony oma PlayStationi teenustes veidi muudatusi ja senise PlayStation Plusi ja Now teenuste asemel saavad kasutajad valida kolme PlayStation Plus paketi vahel: PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra ja PlayStation Plus Premium. Nüüd on uute tasemetega teenus ka Euroopas kõigile saadaval.

Juhul kui sa pole aga endiselt suutnud otsustada, millist neist kolmest paketist tellida, siis nüüd pakub Sony sulle võimalust PlayStation Plus Extrat ja Premiumi seitse päeva tasuta proovida.

Pakkumise kasutamiseks tuleb sul valida Extra või Premium pakett kuuks, kolmeks kuuks või aastaks ning seejärel käivitub tasuta seitsmepäevane prooviaeg. Juhul kui sa selle seitsme päeva jooksul leiad, et see teenus pole siiski sinu jaoks, siis on sul võimalik see tellimus selle seitsme päeva jooksul tühistada.

Juhul kui sul on olemas juba aktiivne PlayStation Plus Essential ja sulle uut pakkumist ei kuvata, siis logi oma kontoga korraks välja, seejärel peaksid nägema PlayStation Plus Extra/Premium pakkumist €0.00 hinnaga ning selle juures hinda, mida tuleb teenuse eest maksta pärast seitsmepäevast prooviversiooni.

PlayStation Plus Extra ja Premium sai täna ka uut mängulisa, mille hulgast leiab ka täna ilmunud kassimängu “Stray”, mis saaks olla veel parem aeg Extra ja Premiumi proovimiseks?