PlayStation Stars jõuab Euroopa kasutajateni oktoobris

0
466
PlayStation Stars

Sony uus lojaalsusprogramm PlayStation Stars käivitub Euroopas 13. oktoobril.

PlayStation Stars võimaldab mängijatel läbi erinevate tegevuste koguda lojaalsuspunkte, mida saab seejärel vahetada erinevate asjade vastu, sealhulgas PSNi raha ja teiste PlayStation Store’is olevate toodete vastu.

Euroopasse jõuab PlayStation Stars 13. oktoobril ja sellega liitumine on kõigile tasuta. Kõik kasutajad, kes on lojaalsusprogrammiga liitunud, saavad teenida erinevate kampaaniate ja tegevuste kaudu lojaalsuspunkte. PlayStationi “igakuine regisreerimise” kampaania nõuab sult näiteks lihtsalt suvalise mängu mängimist. Teised kampaaniad aga võivad nõuda turniiride võitmist, konkreetsete trofeede teenimist või näiteks oma ajavööndis esimese mängijana mõne hittmängu plaatina trofee saamist. Lisaks teenivad PlayStation Plusi kasutajad automaatselt lojaalsuspunkte PlayStation Store’is ostetud mängudelt.

Lisaks saavad PlayStation Starsi liikmed hakata teenima uut tüüpi preemiaid, “digitaalseid kogumisobjekte”. Tegemist on digitaalsete objektidega asjadest, mida PlayStationi fännid armastavad, sealhulgas digitaalsed kujud armastatud ikoonilistest tegelastest nii mängudest kui ka muudest meelelahutusvormidest. Erinevaid kogumisobjekte on alati saadaval, olgu selleks mõni uus kogumisobjekt, üliharuldane asi, mille poole püüelda või hoopiski miskit muud uut ja huvitavat, mida lihtsalt lõbu pärast koguda.