PlayStation Stars – uus lojaalsusprogramm

0
76
PlayStation Stars

Sony tutvustas täna uut lojaalsusprogrammi – PlayStation Stars, mis võimaldab mängijatel läbi erinevate tegevuste koguda lojaalsuspunkte, mida saab seejärel vahetada erinevate asjade vastu, sealhulgas PSNi raha ja teiste PlayStation Store’is olevate toodete vastu.

PlayStation Stars lojaalsusprogrammiga saab liituda selle aasta lõpus ning liitumine on kõigile tasuta. Kõik kasutajad, kes on lojaalsusprogrammiga liitunud, saavad teenida erinevate kampaaniate ja tegevuste kaudu lojaalsuspunkte. PlayStationi “igakuine regisreerimise” kampaania nõuab sult näiteks lihtsalt suvalise mängu mängimist. Teised kampaaniad aga võivad nõuda turniiride võitmist, konkreetsete trofeede teenimist või näiteks oma ajavööndis esimese mängijana mõne hittmängu plaatina trofee saamist. Lisaks teenivad PlayStation Plusi kasutajad automaatselt lojaalsuspunkte PlayStation Store’is ostetud mängudelt.

Lisaks saavad PlayStation Starsi liikmed hakata teenima uut tüüpi preemiaid, “digitaalseid kogumisobjekte”. Tegemist on digitaalsete objektidega asjadest, mida PlayStationi fännid armastavad, sealhulgas digitaalsed kujud armastatud ikoonilistest tegelastest nii mängudest kui ka muudest meelelahutusvormidest. Erinevaid kogumisobjekte on alati saadaval, olgu selleks mõni uus kogumisobjekt, üliharuldane asi, mille poole püüelda või hoopiski miskit muud uut ja huvitavat, mida lihtsalt lõbu pärast koguda.

“Loodame, et see uus programm toob meelde mineviku mängumälestusi, pakkudes samal ajal põnevat tulevikku koos PlayStationiga: meenutagem koos loodud mänguajastuid, avastame uusi teekondi ja toome mängijad kokku ülemaailmseteks tähistamisteks,” kirjutas PlayStationi blogis Sony reklaamivõrgu, lojaalsus- ja litsentsitud kaupade asepresident Grace Chen.

“See on PlayStation Starsi jaoks alles algus ja programm areneb aja jooksul edasi. Teostame praegu selle programmiga mõningaid varajasi teste, enne kui selle aasta lõpus järkjärguliselt piirkondade kaupa käivitame.”

Millistes piirkondades, näiteks kas ka Eestis, saab PlayStation Stars lojaalsusprogrammiga liituda selle kohta kahjuks hetkel infot ei jagatud. Samuti ei antud teavet selle kohta, kui suures ulatuses punkte mängude ostmisel teenib.

Sarnane lojaalsusprogramm on Xboxil olemas olnud juba aastaid. Xboxi kasutajad saavad erinevate tegevuste kaudu, sealhulgas Microsofti poes tehtud ostudelt, punkte teenida ja neid siis kas kinkekaartide või muude asjade vastu, sealhulgas heategevusse, annetada. Kahjuks ametlikult ei ole Eestit toetatud ning selle võimaluse kasutamiseks Eestis tuleb kasutada VPN-i. Loodetavasti PlayStation Stars lojaalsusprogrammi puhul arvestatakse ka eestlastega.


UUENDATUD:

Sony kinnitas, et PlayStation Starsi digitaalseid kogumisobjekte ei saa vahetada ega müüa.

“Kindlasti ei ole need NFT-d. Kindlasti mitte. Te ei saa nendega kaubelda ega neid müüa. See ei kasuta ühtegi plokiahela tehnoloogiat ja kindlasti ei ole NFT-d,” ütles Gren Chen.