Saber Interactive aitab “Star Wars: Knights of the Old Republicu” uusversiooni teha

0
43
Star Wars: Knights of the Old Republic

Eelmise aasta septembris kuulutati PlayStationi ürituse ajal välja “Star Wars: Knights of the Old Republicu” uusversioon. Mängu arendajaks on Aspyr, kes 2015. aastal tegi “Star Wars: Knights of the Old Republicu” iOS versiooni.

Nüüd aga paistab, et Aspyril on mängu uusversiooni arendamisel abi vaja ning appi tuleb neile ei keegi muu kui nende emafirma Saber Interactive, kes on loonud sellised mängud nagu “Evil Dead: The Game”, “World War Z”, “SnowRunner” ja paljud teised mängud. Lisaks on nad olnud abiks “Crysis” mänguseeria uusversioonide juures ja aidanud 343 Industries mängustuudiot “Halo” mängudega.

Aspyr ja Saber Interactive kuuluvad mõlemad omakorda Embracer Group’ile, kes mõni aeg tagasi oma mängustuudiote hulka täiendas, ostes Square Enixilt “Tomb Raideri” ja “Deus Exi” mängustuudiod.

Embracer Group’i sõnul valmivat nende kahe koostööst “massiivne toode”. “Aspyr annab endast maksimumi, et teha sellest parim mäng, mida nad iialgi teinud on. Kui Aspyri ostsime, teadsime algusest peale, et nad vajavad meie abi ja Saberil on selliste toodete loomisel tohutud teadmised,” ütles Embracer Groupi juhatuse liige Matthew Karch.

“Star Wars: Knights of the Old Republicu” uusversioon on PS5 ajaline konsoolieksklusiiv. Mängu originaal ilmus 2003. aastal arvutile ja Xboxi konsoolile, PlayStationile pole kunagi varem seda mängu ilmunud.