Sonic üritas Floridas panka röövida

0
64
kurjategija Sonic

2. veebruaril toimus Floridas, DeLandis pangaröövi katse. Sündmuskohal viibinud tunnistajate sõnul sisenes panka Sonic the Hedgehogi maski ja haamriga meesterahvas, kes nõudis pangatellerilt raha.

The West Volusia Beacon kirjutas, et 2. veebruaril Floridas, DeLandis asuvasse panka sisenes Sonicu maski kandnud isik (keda hääle järgi avatakse olevat meessoost), kes virutas haamriga korduvalt pangatellereid ja kliente eraldavale aknale ning nõudis raha.

Seejärel lähenes teine pangatöötaja Sonicu maski kandvale isikule, mispeale kahtlusalube lõpetas haamriga akna peksmise ning põgenes kiirelt sündmuskohalt enne politsei saabumist.



Pangaröövikatse käigus keegi viga ei saanud ning röövel raha ei saanud. “Kõik on korras, midagi ei võetud ja kohalik politsei tegeleb sellega,” kinnitas krediidiühistu filiaalioperatsioonide asepresident Brian Leatherman.

Sündmuskohale saabunud politseinikud kurjategijat ei leidnud, kuna too oli pärast nurjunud pangaröövikatset sündmuskohalt Sonicu kombel imekiirelt põgenenud. Kohalik politsei jätkab juhtumi uurimist ja inimeste küsitlemist, et kas nood on näinud või teavad midagi Sonicu maski kandnud isiku kohta.