Sony on veendunud, et mängude kvaliteet kannataks, kui neid ilmumispäeval Plusi lisada

0
58

Sony teatas nädala alguses PlayStationi tellimisteenustes toimuvatest muudatustest. Juunis ühendatakse PlayStation Plus ja PlayStation Now uueks PlayStation Plusi tellimisteenuseks, kus saab valida kolme uue paketi vahel.

Bloomberg on viimased paar aastat kirjutanud müstilisest Spartacuse projektist, mis peaks olema Sony vastus Xbox Game Passile. Sel nädalal Sony tõepoolest muudatustest PlayStation Plusi teenuse juures teatas, kaotades ära PlayStation Now’i eraldiseisva teenusena, lisades selle PlayStation Plus Premium paketti. Uusi mänge aga nende ilmumispäeval PlayStation Plusi ühtegi paketti lisama ei hakata, sest Sony arvates kannataks mängude kvaliteet selle all.

Sony tegevjuht Jim Ryan kinnitas intervjuus GamesIndury‘le, et neil ei ole plaanis Xbox Game Passiga konkureerida ning neil pole plaanis hakata PlayStationi stuudiote mänge nende ilmumispäeval PlayStation Plus pakettidesse lisama.

“Meile tundub, et oleme oma stuudiotega väga heas tsüklis, kus investeeringud toovad edu, võimaldades veel rohkem investeeringuid, mis toob veelgi rohkem edu,” rääkis Ryan. “Meile meeldib selline tsükkel ja me arvame, et selline tsükkel meeldib ka meie mängijatele.”

“Lisades meie endi mänge sellesse teenusesse või mõnda teise meie teenusesse, nende ilmumispäeval… nagu te hästi teate, see ei ole see tee mida me varem käinud oleme ja see ei ole see tee, mida me selle teenusega läbida tahaks.”

“Arvame, et kui me seda teeksime PlayStationi stuudiote mängudega, siis katkeb töötav tsükkel. Investeeringute tase, mida me vajame oma stuudiote jaoks, poleks enam võimalik ja me kardame, et selle tulemusel tekkiv mõju meie loodavate mängude kvaliteedile, pole midagi sellist mida mängijad tahaksid.”

Loomulikult ei ole midagi kivisse raiutud, nagu Ryan kommenteeris. “Räägin tänasest lähenemisviisist, mida me lühiajalises perspektiivis kasutame. See kuidas meie avaldamismudel hetkel töötab, ei tundu loogiline. Aga nagu me kõik teame, siis asjaolud võivad sellel turul väga kiiresti muutuda.”