Sony unustas “God of War Ragnarök” komplektidesse mängu kaasa panna

0
38
God of War Ragnarök

Sotsiaalmeedias kurdetakse, et osadel “God of War Ragnarök Collector’s Editionil” ja “Jötnar Editionil” on puudu mängu allalaadimiskood.

Sony on taaskord suutnud fännid välja vihastada. Sel korral unustas Sony “God of War Ragnarök” komplektidesse mängu kaasa panna. Näiteks “God of War Ragnarök Collector’s Edition” peaks, lisaks Thori haamrile, Mjolnirile ja muule komplektis olevale kraamile, sisaldama ka steelbooki, mille sees on mängu kood, mis võimaldab teil mängu alla laadida. Kuid mõnedel juhtudel seda steelbooki komplektis pole või kui on, siis pole selle sees mängukoodi.

Loomulikult pole Sony kasutajatoest mitte mingisugust abi, nemad kehitavad ainult õlgu ja lubavad su probleemi edasi saata. See aga tähendab et kalli komplekti ostnud kliendid, ei ole ikka veel saanud aasta parimat PlayStationi eksklusiivmängu mängida, kui nad just mängu uuesti eraldi ei osta. Arvestades Sony varasemat käitumist selliste probleemide puhul, pakutakse ilmselt inimestele võimalust toode tagastada ja raha tagasi saada. See aga tähendab “Collector’s Editioni” või “Jötnar Editionist” ilma jäämist, sest Sony, vähemalt praeguse info kohaselt, ei plaani neid tooteid asendada, ega uut koodi kasutajatele saata.

Meile Meeldib Mängida andis “God of War Ragnarökile” maksimumpunktid – 5 punkti. “God of War Ragnarök on meistriteos,” kirjutab Omar Talu. “Kaasahaarav lugu ning suurepäraseks lihvitud mängitavus ei tohiks kedagi külmaks jätta. On suuremaid ja väiksemaid üllatusi, on naeru, ehk ka mõni pisar, kuid mängus on hetki, mida kindlasti ka aastate pärast mõnusa muhelusega meenutada.” Loe “God of War Ragnaröki” arvustust siit.