Ubisoft+ teenus tuleb Xboxile ja “Extraction” lisatakse Game Passi

0
65
Ubisoft+

Ubisoft teatas, et nad toovad tellimusteenuse Ubisoft+ Xboxi platvormile. Lisaks teatasid nad, et “Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction” lisatakse 20. jaanuaril Xbox Game Passi ja PC Game Passi.

Ubisoft+ teenus sisaldab üle 100 Ubisofti mängu, sealhulgas uusimad mängud ja nende lisad ning muidu mängusiseseid hüvesid. Hetkel Ubisoft+ saadaval ainult arvutil, Stadias ja Amazon Lunas, kuid ettevõte lubab, et üsna pea on seda oodata ka Xboxile. Täpset kuupäeva Ubisoft kahjuks veel ei teatanud, millal Xboxi kasutajad Ubisoft+ tellima saavad hakata.

“Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction” ilmub 20. jaanuaril 2022 ning samal päeval lisatakse see ka Xbox Game Passi ja PC Game Passi. Nii saavad Ubisofti uut koostöömängu nautida kõik Game Passi kasutajad. “Rainbow Six Extraction” põhineb “Rainbow Six Siege’is” tutvustatud taktikalistel mänguelementidel.

“Tehes ‘Rainbow Six Extractioni’ Xbox Game Passi ja PC Game Passi liikmetele saadavaks selle ilmumispäeval, demonstreerime seda, et me usume väärtustesse ja valikuvõimalustesse, mida tellimisteenused mängijatele pakuvad,” ütles Ubisofti strateegiliste partnerluste ja äriarenduse asepresident Chris Early.

“Rainbow Six Extraction Xbox Game Passi ja PC Game Passi liikmetele on alles algus. Lõpuks pakume Xboxi omanikele Ubisoft+ tellimusteenust, et nad saaksid oma konsoolidel nautida kogu meie Ubisoft+ mängukogu ulatust, sealhulgas uusi väljalaskeid.”