Valve annab Game Awards 2023 ajal iga minut ühe Steam Decki ära

0
50
Steam Deck

Valve teatas Steami veebilehel, et Game Awardsi tähistamiseks, annavad nad Game Awardsi toimumise ajal iga minut ühe 512 GB Steam Decki ära.

Oled juba mõnda aega unistanud Steam Deckist? Täna öösel on sul võimalik võita üks nendest paljudest Stem Decki konsoolidest, mida Valve Game Awardsi vaatajate vahel iga minut välja loosib. Loosist saavad osa võtta sel korral ka eestlased.

Selleks tuleb sul minna Steami veebilehele, oma kontoga sisse logida ja end registreerida. Seejärel tuleb oodata kuni Game Awards algab. Eesti aja järgi algab game Awards 2023 üritus neljapäeva öösel vastu reedet, 9. detsembril kell 03:00. Kui sa selle ajani suudad üleval olla, siis üritust tuleb vaadata kas Steami veebilehel (https://store.steampowered.com/sale/thegameawards2022) või SteamTV-s (https://steam.tv/). Nüüd on sul iga minuti juures võimalus omale Steam Deck võita, nii lihtne see ongi.

Lisatingimusteks on, et su Steami konto peab olema heas seisukorras ja sa oled midagi viimase aasta jooksul Steamist ostnud. Game Awards 2023 loositingimustega saab tutvuda siin.

Kui sind aga Steam Deck ei huvita ja tahad rahulikult üritust otse Twitchist vaadata, siis seda saab teha Game Awardsi Twitchi kanalil. Auhindu jagatakse sealgi, tõsi mitte nii uhkeid kui Valve, kuid üht teist siiski:

  • Mediatonicu “Fall Guys” kostüümi
  • “Rogue League” Legacy versiooni
  • “Warframe” Lucra Syandana kostüümi ja Affinity Boosteri kolmeks päevaks
  • “Amoung Us” Geoff Keighley maski
  • “SIFU” Deluxe Editioni uuendamise koodi (baasmäng peab endal olemas olema)
  • “Cult of the Lamb” 3 Twitchi emotikoni

Lisainfot Twitchi loosikraami kohta leiab siit.