Videomängude teemalised üritused juunis 2022

0
144
Xbox Game Pass
Pilt: Microsoft

Nagu suurem osa meist, vähemalt need kes videomängude uudistel silma peal hoiavad, juba teavad, siis E3 2022 jääb sel aastal nii füüsilisel kui ka digitaalsel kujul täielikult ära. Aga sellest pole midagi, sest selle asemel toimuvad juunis mitmesugused digitaalsed üritused, mida kõik oma kodudest jälgida saavad.

Eelmisel nädalal toimus ka PlayStationy State of Play üritus, kus meile näidati uusi VR mänge, mis tulevad koos PlayStation VR2-ga, “Spider-Mani” arvutile ning mitmesuguseid muid mänge. Ootused üritusele olid kindlasti paljudel, vähemalt minul küll, kõrgemad kui Sony täita suutis. State of Play kokkuvõttega saab tutvuda siin.


6. juuni kuni 10. juuni toimub Netflixi Geeked Week 2022 kus näidatakse ja tutvustatakse Netflixi filme ja sarju. Videomängude põhjal valminud filme ja sarju, sealhulgas ka videomänge, mida Netflixis mängima saab hakata, tutvustav üritus algab 10. juunil kell 20:00 algab. Üritust saab näha YouTube’isTwitterisTikTokisTwitchis ja Facebookis


Aga 9. juunil kell 21:00 Eesti aja järgi algab Geoff Keighley Summer Game Fest, kus osaleb üle 30 arendaja ja väljaandja. Üritust juhib loomulikult Geoff Keighley ise. Näha saab üritust YouTube’i, Twitchi, Twitteri ja Facebooki vahendusel.

Tule vaata Summer Game Fest 2022 üritust koos Meile Meeldib Mängida meeskonnaga.


Aga üritusi mida vaadata on sel nädalal veel. Näiteks 10. juunil kell 01:00 Eesti aja järgi algab Devolver Digitali mänguüritus. Saatejuhiks on “Mecha” Suda51. Üritust saab jälgida Twitchist.


Tribeca Games Spotlight toimub 10. juunil kell 22:00. Toimuvad intervjuud arendajatega, kes näitavad oma mänge. Rohkem informatsiooni ürituse kohta leiab siit.


12. juunil kell 20:00 aga algab Xboxi & Bethesda mänguüritus. Tulemas on sel aastal mitmesuguseid suuremaid ja väiksemaid üllatusi.

Microsoftil on arendamisel hetkel suur hulk erinevaid mänge, ehk mõni neist näeb juba sel aastal ilmavalgust. Võiks ju? Eriti arvestades seda, et “Starfieldi” ilmumine lükati järgmisesse aastasse edasi, siis nüüd oleks selle mängu asemele sügiseks midagi vaja. Üritust saab vaadata YouTube’is koos Meile Meeldib Mängida meeskonnaga.


Tagasi on sel aastal ka PC Gaming Show, mis algab Eesti aja järgi 12. juunil kell 22:30. Ka seda üritust saab YouTube’is koos Meile Meeldib Mängida meeskonnaga vaadata.


Capcomi mänguüritus algab eestlastele ebasobival ajal, 14. juunil kell 01:00. Esialgsete plaanide kohaselt kestab see 35 minutit ning selle aja jooksul näidatakse meile uusi mänge mille kallal Capcom töötab. Suure tõenäosusega üheks mänguks mida näidatakse on “Street Fighter 6”, mida sai juba State of Play ajal näha ning ilmselt ei saa me ei üle ega ümber ka “Monster Hunter” mänguseeriast.


Microsoftil on sel korral mängijatele näidata nii palju kraami, et nad on otsustanud teha kaks mänguüritust. Paar päeva pärast Xboxi & Bethesda mänguüritust tuleb 14. juunil kell 20:00 veel üks mänguüritus – Xbox Games Showcase Extended.

Xbox Games Showcase Extended üritust saab näha alljärgnevatest kohtadest:


Pane omale kalendrisse kirja 17. juuni kell 01:00, sest siis toimub Eesti aja järgi “Final Fantasy 7” 25. aastapäeva esitlus.

Üritus kestab umbes 10 minutit ja selle jooksul lubatakse heita pilk kogu infole, mis puudutab “Final Fantasy 7” 25. aastapäeva. Näha saab üritust Square Enixi YouTube’i ja Twitchi kanalitelt.

Fännid loodavad loomulikult ürituselt kuulda uut infot “Final Fantasy 7” uusversiooni teise osa kohta.