“Warzone 2” ja “Modern Warfare II” mängijad saavad hetkel tasuta kraami

0
69
Call of Duty: Modern Warfare II

“Call of Duty: Warzone 2.0” ja “Call of Duty: Modern Warfare II” mängijatel on hetkel võimalik saada tasuta mängusisest kraami.

Sotsiaalmeedias on “Call of Duty” mängijad täna teada andnud, et “Call of Duty: Warzone 2.0” ja “Call of Duty: Modern Warfare II” mängijatel on võimalik mängu sisse logides saada hulgaliselt tasuta kraami nagu relvad ja lisad relvadele, relvade maskeeringud, operaatorid, poes olevad komplektid, raha ja isegi tulevikulisasid ja mõningatel juhtudel on inimesed omale saanud ka “Call of Duty: Modern Warfare II Vault Editioni”.

Tegemist ei olevat aga siiski hilinenud Musta Reede boonsutega ega ka mitte varajase jõulukingiga, vaid hoopis mängu arendaja Infinity Wardi poolse veaga, mida mängijad rõõmsalt enda huvides nüüd ära kasutavad.

Infinity Ward ei ole hetkeseisuga veel probleemi likvideerinud, ega selle kohta ka midagi kommenteerinud. Samuti ei ole teada kas need asjad jäävad kasutajatele alles või ei. Suure tõenäosusega ilmselt võtab arendaja mängijatelt hiljem selle tasuta kraami ära, aga võib muidugi juhtuda, et äkki on nad siiski nii lahked ja jätavad mängijatele nende varajased “jõulukingid” alles. Eriti arvestades mängu tehnilist seisukorda, millega mängijad on pidanud silmitsi seisma mängu ilmumisest saadik. Kuula või vaata ka Meile Meeldib Mängida 27. novebri saadet, kus me mainime mõnda neist probleemidest.