Ubisoft kinnitas “Beyond Good & Evil 2” on endiselt töös

0
32
Beyond Good & Evil 2

Hoolimata mitmete mängude tühistamisest ja suurematest muudatustest Ubisoftis on kauaoodatud “Beyond Good & Evil 2” endiselt töös, kinnitas Ubisofti esindaja Eurogamerile.

Eelmise aasta juulis tühistas Ubisoft neli seni väljakuulutamata mängu ning eelmisel nädalal tühistati veel kolm mängu ja taaskord lükati “Skull & Bones” ilmumine edasi.

Loomulikult tekitasid need liigutused küsimusi, et mis saab Ubisofti teistest mängudest, sealhulgas “Beyond Good & Evil 2-st”, mida fännid on pikisilmi juba aastaid oodanud. Ubisoft kinnitas nüüd Eurogamerile, et muretsemiseks pole põhjust, see mäng on endiselt töös ja meeskond töötab aktiivselt selle kallal, et see ambitsioonikas projekt lõpuks mängijate lauale potsataks.

“Beyond Good & Evil” ilmus 2003. aastal ning see sai fännidelt niipalju kiita, et Michel Ancel otsustas mõni aeg hiljem järje kallal tööle asuda ning 2008. aastal kuulutaski Ubisoft ametlikult mängu välja. Kahjuks mõni aeg pärast seda visati projekt siiski nurka ning arendusmeeskonnad alustasid tööd teiste projektide kallal. 2017. aasta E3 ajal aga rõõmustati fänne uudisega, et alustati uuesti tööd “Beyond Good & Evil 2” kallal. Peaaegu kuus aastat hiljem on aga mäng endiselt töös ning vahepeal on vahetunud ka meeskonna juht. Projekti seni vedanud Anchel lahkus Ubisoftist 2020. aastal, kuulujuttude põhjal olevat see otsus sündinud pärast lahkhelisid meeskonnaga.