Metro Redux

0
88

Praegusel hetkel on väga populaarseks saanud eelmise põlvkonna mängude masterdamine, kuna uutel konsoolidel mänge napib, siis miks mitte võtta raha sealt kus seda juba on võetud. Seda teeb nüüd ka Deep Silver enda Metro seeria najal, lastes välja sellise mängu nagu Metro Redux PS4, Xone ja PC peale.

Mis on Metro Redux ? Tegemist on masterdatud versioonidega Metro 2033 ja Last Light mängudest. Arendajad lubavad, et parandatud on nii graafiline pool kui ka mängumootor. Uudsena on lisatud relvade modifitseerimine ja lähivõitluses “Stealth Takedown”. Tänu uuepõlvkonna konsoolide jõudlusele on kogu mänguseerial tugevasti graafika nuppu ülesse krutitud.

Mõlemat mängu saab mängida kahel raskusastmel. Survival ja Spartan. Survival nagu nimigi ütleb on tegemist korraliku ellujäämisega, kus ressursid on väga piiratud ja arvuti poolne vastane on nutikam kui tavaliselt. Spartan jällegi on puhast lust ja lillepidu. Sul on kuule, sul on relvi, sul on hunnik rumalaid paharette keda teise ilma saata. Nii, et relvad kätte ja Moskva metroosse seiklema.

Mängu ennast saab osta juba suvel.

redux

 

 

Allikas: Kotaku