Ryse: Son of Rome 2 mängu arendus peatatud

2
65

Viimaste päevade jooksul on ringi liikunud mitmeid kuulujutte Crytek finantsraskustest. Crytek ise väitis, et kuulujutud sel teemal ei vasta tõele.

Mitmed Crytekiga seotud isikud aga kinnitavad, et mängustuudiol on probleeme ka palkade välja maksmisega. Ning Ryse: Son of Rome mängule järje loomine on peatatud.

Cryteki töötajad arvavad, et mängustuudio peamisteks probleemideks olid kommunikatsiooniprobleemid Cryteki erinevate stuudiote ja juhtide vahel. Ja selle asemel, et keskenduda mängustuudio tugevatele külgedele ja mängumootorile, üritati liituda iga uue asjaga mängumaastikul. Ja iga kord avastati, et nad on oma konkurentidest maha jäänud.

Crytek loodud mängude hulka kuuluvad: Far Cry, Crysis, Crysis 2, Crysis 3, Warface, Ryse: Son of Rome. Lisaks tegeleb Crytek hetkel Homefront 2 mängu loomisega.

UUENDATUD:
Develop kirjutab, et UK Crytek töötajad ei ole täispalka alates 21 aprillist saanud. Viimase aasta jooksul on ettevõttest lahkunud umbes 40 inimest.

2 KOMMENTAARID

  1. Timesplitters 4 on nende loodud mäng? Viimati oli see samuti kõrvale heidetud projektide nimistus. Millal see siis ilmus, ma läheks kohe ostma.

    • Tänud Tarmole veale viitamise eest. Täpselt nii ongi nagu kirjutad, Timesplitters 4 kuulub samuti mängude hulka mida ei ole lõpetatud. Hooletusest sattus tõepoolest Timesplitters 4 sinna sisse. Parandasin ära, ja üritan edaspidi hoolikam olla.

Comments are closed.