Haruldused oksjonil

0
95

Laupäeval, 25. aprillil toimub Euronicsi ja PlayStation Eesti koostöös oksjon, mille käigus leiavad uue omaniku kolm üliharuldast PlayStation®4 erimudelit, mis on pühendatud legendaarse konsooli 20. juubelile. Oksjon saab alguse keskpäeval Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

„PlayStation®4 nostalgilist mudelit toodeti 12 300 eksemplari ning oleme väga uhked, et saame avalikule enampakkumisele panna nendest lausa kolm ihaldusväärset eriversiooni,“ rääkis PlayStation Eesti esindaja Imre Villman. „Enamik erikonsoole on juba omaniku leidnud ja see teeb viimased mudelid veelgi haruldasemaks. Oksjon on tõeline suursündmus kõigile mängusõpradele Eestis,“ lisas Villmann.

Ürituselt saadud tulu läheb Balti Filmi- ja Meediakooli õpimängude eriala arendamiseks. „PlayStation Eesti meeskonnal on hea meel, et saame toetada just kvaliteetsete õpimängude loomeprotsessi meie koduriigis ning panna aluse viljakale koostööle Balti Filmi- ja Meediakooliga,“ lausus ta.

PlayStation®4 erimudel loodi Sony esimese PlayStationi 20. juubeli tähistamiseks. Esimese generatsiooni konsooli müüdi enam kui 120 miljonit. Märgilise juubeli puhul valmistas aga Sony 12 300 PlayStation®4 mängukonsooli, mis on toonitud halliks sarnaselt esimese põlvkonna PlayStationile. Kõige ihaldusväärsema seerianumbriga (00001/12300) konsool leidis omale 15 miljoni jeeni ehk umbes 114 000 euro eest uue omaniku. Saadud raha annetas Sony heategevusorganisatsioonile Save The Children Japan.

Üritusel osalemine on kõigile tasuta. Oksjonil saab eelregistreerumise põhiselt osaleda vaid 70 esimest veebis registreerunut ja kõik 80 osalejat selguvad oksjonipäeval, 25. aprillil 2015 koha peal. Oksjoni reeglitega on võimalik tutvuda ning enampakkumisele registreeruda siin:  http://www.euronics.ee/playstation20