Playstation Oksjon ja Soodukad Euronicsis

0
243

PlayStation Eesti paneb oksjonile üliharuldased PS4™ erimudelid

Laupäeval, 25. aprillil toimub Euronicsi ja PlayStation Eesti koostöös oksjon, mille käigus leiavad uue omaniku kolm üliharuldast PlayStation®4 erimudelit, mis on pühendatud legendaarse konsooli 20. juubelile. Oksjon saab alguse keskpäeval Rocca al Mare kaubanduskeskuses ning seda viib läbi Karl-Erik Taukar. Ürituselt saadud tulu läheb Balti Filmi- ja Meediakooli õpimängude eriala arendamiseks.

Enne oksjoni algust tutvustab PlayStation Eesti juht Imre Villmann ettevõtte ajalugu ja kergitab saladuseloori ka tulevikuplaanidelt. Euronics Eesti poolt tutvustab aga kohalikku mängumaailma nende tootejuht Jan Rist. Oksjonile eelnevalt ja ka järgselt on võimalik kõikidel huvilistel tutvuda PlayStationi erinevate generatsioonide mudelitega Euronicsi Rocca al Mare poes.

PlayStation®4 erimudel loodi Sony esimese PlayStationi 20. juubeli tähistamiseks. Esimese generatsiooni konsooli müüdi enam kui 120 miljonit. Märgilise juubeli puhul valmistas aga Sony 12 300 PlayStation®4 mängukonsooli, mis on toonitud halliks sarnaselt esimese põlvkonna PlayStationile. Kõige ihaldusväärsema seerianumbriga (00001/12300) konsool leidis omale 15 miljoni jeeni ehk umbes 114 000 euro eest uue omaniku. Saadud raha annetas Sony heategevusorganisatsioonile Save The Children Japan.

Oksjonil saab eelregistreerumise põhiselt osaleda 70 esimest veebis registreerunut ning need kohad on juba ka täidetud. Kõik 80 osalejat selguvad aga oksjonipäeval, 25. aprillil 2015 koha peal. Oksjoni reeglitega on võimalik tutvuda siin: http://www.euronics.ee/playstation20

Sony_PS20_10_990