Ettevaatust Watch Dogs 2 ekraanipiltide või videoklippide jagamisega PSN’is ja YouTubes

0
139

Watch Dogs 2 on tänasest ametlikult müügil ja esimesed mänguvideod on juba ka YouTubes ja mujal üleval. Ning juba on olemas ka esimesed kasutajad kes on saanud PlayStation Network kasutamise keelu.

HOIATUS! Alljärgnev artikkel sisaldab täiskasvanutele mõeldud sisu ja võib mõnele solvav olla. Mistõttu ei sobi antud sisu näiteks töö juures vaatamiseks.

Ubisofti avatud maailmaga mäng Watch Dogs 2 on PEGI 18 märgistusega ja sisaldab mõttetut tapmist, ebasündsat kõnepruuki ja seksuaalset sisu, seal hulgas ka suguorganeid. Kui see on sinu jaoks probleemiks, siis ei tohiks sa antud mängu mängida, ega ka alljärgneva sisuga tutvuda. Sellisel puhul soovitame minna hoopis www.lastekas.ee leheküljele.

Watch Dogs 2Juhul kui sa aga oled siiski otsustad Watch Dogs 2 mängu mängida ja plaanid mängus leitut ka teistega jagada, siis soovitame siinkohal ettevaatlik olla ja võimalike tagajärgedega arvestada. Nimelt on Sony juba esimestele jagajatele üheks nädalaks PSN keelu pannud. Seda siis juhul kui sa oled jaganud videosid või ekraanipilte Watch Dogs 2’st mis sisaldavad alasti tegelasi. Põhjuseks PSN kasutamise reeglid, mis ei luba jagada postitusi mis võivad mingil viisil solvata teisi kasutajaid. Vaata ka NeoGAFis Goron2000 postitust.

Kuigi YouTubes jagatud videote eemaldamise kohta veel infot pole, on see ilmselt siiski ainult aja küsimus mil esimene kasutaja teatab et tema Watch Dogs 2 video on eemaldatud või on lausa ebasündsa materjali jagamise eest keelu saanud. Nimelt on ka YouTubes sarnased reeglid ja varasemalt on mitmed kasutajad teavitanud, et Google on nende Witcher 2 ja Witcher 3 videod alastistseenidega eemaldanud, sest kasutajad on raporteerinud et antud videoklippide sisu solvab neid.