Oh…Sir!! The Insult Simulator – Kuidas teha stiilselt “Sinu ema on…” nalju

2
358

Naljad ning solvangud teiste üle on saanud osaks meie igapäevaelus. Osad solvangud võivad olla norivad või tögavad, osad alandavad. Igal inimesel on olemas oma hell punkt mingite teatud teemade suhtes, millega solvates või tögades on võimalik neid üha rohkem ja rohkem endast välja ajada. Teemad võivad olla erinevad alustades kehakaalust, rahast, perekonnast või lõpetades näiteks riietuse solvamisega. Kõik me teame nalju stiilis “Su ema on nii paks, et…”. Mida teha, kui solvatakse su ema? Tuleb midagi eriti mahlast vastu öelda ning sellega tuleb appi solvamise simulaator ehk: “Oh…Sir! The Insult Simulator.”

Mäng ise on väga lihtne ning ei vapusta maagilise graafika või eriefektidega. Lihtsa indie stiilis mängu eesmärgiks on õpetada sind solvanguid kokku panema ning vastase mõnitusi üle trumpama. Pärast kerge solvangukooli läbimist on sul võimalus valida limiteeritud tegelaste vahel inimene, kellega sa oma vastast solvama hakkad. Mängus leiduvad tegelased on väga kummalised ning vastaseid tundma õppides, õpid ära ka nende nõrkused ja selle, mis neile kõige rohkem haiget teeb. Mida rohkem sa argumente võidad, seda rohkem uusi tegelasi avaneb.

Repliikide valik toimub vastasega kordamööda ning vahel tuleb leppida järgijäänud sõnadega. Tähelepanelik mängija taipab kiiresti, et nagu päris elus, siis ka siin mängus, omavad kõige kõrgemat kaalu perekonda puudutavad solvangud. Eriti, kui need sisaldavad, kas ema, isa või näiteks poega. Ekstra solvangupunkte saab ka selle eest, kui mõnitad teise inimese mütsi. Mõlemal mängijal on olemas nö elupunktide riba ja elud vähenevad sellest vastavalt solvangu kaalule teise mängija suhtes. Arvuti vastu mängides, aga võib tekkida olukordi, kus vastase poolt kokku pandud lause ei oma mingit seost. Solvang on see siiski. Mäng oskab kontrollida ka õigekirja ja kui sul sidesõna mõnes vajalikus kohas valitud pole, võib sul automaatselt halva õigekirja eest punkte maha minna.

Lisaks üksikutele solvanguharjutustele on mängijal võimalik teha ka turniiri. Turniir koosneb viiest erinevast paigast ning vastasest. Kõik peale viimase paiga vastase, on valitud suvaliselt ning nende üle pole kontrolli. Viimaseks vastaseks turniiri tehes on jumala sarnane tegelane ning paigaks taevas.

Mängu on võimalik mängida ka online versioonis suvalise vastase vastu. Sul on täiesti võimalus solvata suvalisi inimesi ja vaadata, kuidas nad sind vastu solvavad. Kui aga näiteks mõnel reede õhtul õlle kõrvane igavaks kipub minema, on solvamine võimalik ka koos oma sõbraga ühe teleka taga, valides üksteise mõnitamiseks mahlakaid repliike.

Oh…Sir! The Insult Simulatori puhul on tegemist väga lihtsa, kuid samas tüütu ajaviitemänguga. Närvi ajab see, et mis mõttes saab vastane, kelle lause ei täheda kokkuvõttes midagi, rohkem punkte, kui näiteks minu tehtud igati korralik solvang. Võib mainida ka, et mäng ei ole kindlasti sobilik väiksemale mängurile, ennetades “Sinu ema” naljade levimist noorema generatsiooni seas.

Platvorm(id): PC, PS4, Xbox One
Ilmus: 30. mai 2017 (PS4), 25. oktoober 2016 (PC), juuni 2017 (XONE)
Arendaja: Vile Monarch
Väljaandja: Vile Monarch, Crunching Koalas, Gambitious Digital Entertainment
Ülevaade tehtud: PS4

Mängu saab osta siit:
osta_playstationosta_steam

KOKKUVÕTE
Oh...Sir!! The Insult Simulator
the-insult-simulatorHEA<br> + arvuti poolt koostatud naljakad solvangud<br> <br> HALB<br> - mäng kipub ära tüütama <br> - solvangute valikud muutuvad igavaks <br>

2 KOMMENTAARID

Comments are closed.