“Red Dead Redemption 2 ei tule PC-le”, ütleb Rockstar

6
290

Gamingbolt kirjutab, et MultiplayerIT striimi ajal Twitchis küsitakse Rocstarilt, kas on lootust et Red Dead Redemption 2 tuleb millalgi ka arvutile. Vastus sellele oli üsna kindel ja selge, et see on absoluutselt kindel et Red Dead Redemption 2 ei tule PC’le.

Rockstar on seni kinnitanud, et Red Dead Redemption 2 ilmub Xbox One ja PS4 konsoolidele, kuid loomulikult ootavad arvutikasutajad, et lõpuks jõuab see siiski ka arvutile. Nii nagu Grand Theft Auto 5 lõpuks ikkagi ka arvutile ilmus. GTA V ja GTA Online olid arvutil väga populaarsed ja teenis Rockstarile päris kenakese summa.

Seni on aga Rockstar endale kindlaks jäänud, et ei mingit arvutiversiooni Red Dead Redemption 2-le, mida nad taaskord ka Multiplayer.it Twitchi striimi ajal kinnitavad. Samal ajal on aga Twitterisse postitatud parandus varasema tõlke kohta.

Selgub, et algses tõlkes on natuke siiski üle pingutatud ja tegelikult vastas Rockstari esindaja hoopis, “Ei, see mäng on mõeldud PS4 ja Xboxi jaoks”. Sisuliselt on tegemist siiski sama vastusega, lihtsalt vähem resoluutsemas vormis. Kuid arvutil mängijatele annab see pisikest lootust, et tulevikus võib Rockstar siiski ümber mõelda ja Red Dead Redemption 2 leiab siis tee ka arvutile.

Red Dead Redemption 2 ilmub PS4 ja Xbox One konsoolidele 26. oktoobril 2018.

6 KOMMENTAARID

Comments are closed.