Epic Games’i endine juht tahtis Fortnite’i ära kustutada

0
865

Epic Games’i endine direktor, Rod Fergusson rääkis Game Informerile antud intervjuus, et kui ta oleks ettevõttesse edasi jäänud, siis oleks ta Fortnite’i tühistanud, sest see ei oleks ületanud tema kvaliteedi piiri.

“Kui ma oleks Epicuga jäänud, oleksin ma Fortnite’i tühistanud,” räägib Fergusson. “Enne kui ma lahkusin, püüdsin ma Fortnite’i tühistada, siis kui see oli veel “Save the World” projekt, millel olid mõned väljakutsed. Direktorina, kes vastutab tootmise eest, see mäng ei oleks läbinud minu kvaliteedile seatud piiri, millega me oleksime pidanud jätkama.”

Kui inimesed uurivad Fergussonilt, et kas ta ei tunne ennast halvasti, et ta lahkus enne Fortnite’i suurt edu, siis vastab ta tavaliselt, “Ei, sa peaksid rõõmustama, sest see mäng mida sa armastad, seda poleks olemas kui ma oleksin Epicuga jäänud.”


Elon Musk ostab Fortnite ja kustutab selle

Elon Musk postitas reede õhtul oma Twitteri seinale fotoshopitud ekraanipildi Marketwatch artiklist, pealkirjaga "Elon Musk ostab Fortnite ja kustutab selle", koos sellele järgnenud tsitaadiga,...